HALLO –
WIJ ZIJN
CLINISUPPLIES

Wie we zijn
Wie we zijn

Wij zijn Clinisupplies en we zijn er trots op dat we vanaf 2019 ook in Nederland ons best mogen doen om een positief verschil te maken voor u. Iedere dag.

Met een breed assortiment medische hulpmiddelen willen we graag het verschil maken voor mensen met een zorgbehoefte. Wij geloven dat het hierbij draait om commitment, duurzaamheid en streven naar perfectie bij alles wat we doen.

We gaan graag met u het gesprek aan. Heeft u vragen, opmerkingen of wilt u meer over ons weten? U kunt ons altijd bellen of mailen.

Waar we in geloven

Wij weten dat de grootste uitdaging vandaag de dag in de gezondheidszorg het combineren van kwaliteit met betaalbaarheid is. Wij geloven dat wij echt het verschil kunnen maken in het leven van onze klanten en de gezondheidszorg middels het leveren van duurzame oplossingen met betaalbare kwaliteit. En zo doen we dat:

  • Wij verbinden mensen - samenwerking, co-creatie en langdurige relaties zorgen ervoor dat we allemaal meer kunnen bereiken
  • Wij stellen vragen - van elkaar leren en samen ontdekken stimuleren ons om te blijven innoveren en te koesteren wat al is bereikt
  • Wij zijn dynamisch - we kunnen snel reageren op uw vragen en de ontwikkelingen in de gezondheidszorg
Onze mensen
Onze mensen

We hebben een passie voor het leveren van een bijdrage aan een duurzame gezondheidszorg en zijn geboeid door mensen. De mensen zijn de drijvende kracht achter ons succes als groeiende organisatie.

Zonder onze waarden als commitment, ambitie en nieuwsgierigheid zou het simpelweg niet mogelijk zijn om onze belofte van duurzaamheid en kwaliteit in te vullen. Het zijn immers de mensen die het echte verschil maken. Samen. Iedere dag.

Wij gebruiken cookies om u nog beter van dienst te kunnen zijn. Klik hier voor ons cookiebeleid